Sleva na všechny skladové produkty 50 % Výprodej Pánové   Dámy

Pro mnoho mužů je léto velmi problematickým ročním obdobím. Muži vědí, že výskyt nevzhledných potních skvrn na košilích a šortkách je již skutečným standardem. Navíc se potýkají s mnoha problémy, pokud jde o styling. Jak všichni víme, v létě by měly být všechny oděvy co nejprodyšnější a nejlehčí, aby se snížilo množství potu a zároveň poskytly maximální pohodlí pro muže. Jaké jsou tedy oblíbené letní pánské kousky? 

Pánské krátké šortky na léto - nezbytná součást pánského šatníku

Muži jsou rychle odrazeni představou krátkých šortek. Nicméně v létě je čas ukázat lýtka, která jste si vytvarovali v posilovně. Muži samozřejmě nemusí ztotožňovat šortky určené speciálně pro ně s těmi, které jsou určeny pro ženy. Pánské šortky mají úplně jinou podobu a navíc mohou mít mnoho různých modelů. V našem obchodě nabízíme mužům mimořádně široký výběr. Mohou si vybrat z:

  • Pánské modré džínové šortky - obzvláště oblíbené. Jsou vyrobeny z kvalitní džínoviny v poměrně světlé barvě. Jsou v jednoduchém stylu s jemnými vroubky, které jim dodávají charakter. Těm, kteří dávají přednost o něco tmavším stylům, doporučujeme šedé šortky. Jsou ozdobeny přídavným řetízkem, který jistě upoutá pozornost. Muži se v těchto šortkách budou cítit naprosto pohodlně a budou vypadat nadčasově.
  • Látkové šortky - pánské šortky z příjemné tkaniny poskytují prodyšnost a neuvěřitelné pohodlí. Muži by se měli zaměřit na elegantní modely, jako jsou pánské šortky ve žluté barvě. Sahají ke kolenům a na nohavici mají jemnou červenobílou kostkovanou manžetu. Za pozornost stojí také pánské šortky s kapsami. Nabízíme je v různých barvách, takže si jistě vyberete model podle svých představ. Velké kapsy jsou navíc ideální pro uložení telefonu nebo klíčů. 
  • Pánské teplákové kraťasy - poslední nabídka krátkých pánských šortek je ideálním řešením pro milovníky sportovní elegance. Šortky z teplákového materiálu jsou mimořádně měkké a pohodlné na nošení. V našem obchodě najdou muži model černých teplákových šortek s jemným bočním pruhem. Samozřejmě jsou k dispozici v různých barvách. Tyto šortky jsou velmi prodyšné a hlavně se dají stylizovat poměrně elegantně.

Muži mají obrovský výběr šortek a náš obchod se postará o to, aby si každý muž našel tu správnou variantu. Díky nim budou moci muži zapomenout na neustálé pocení a skvrny na látce. Nejdůležitější však je, že budou pokaždé vypadat skvěle.

Nezapomeňte na letní trička!

Když už jste si vybrali správný "spodek" svého oblečení, musíte se ještě postarat o "vršek". Ve skutečnosti o tom není pochyb. Léto je časem pro nejrůznější trička a košile, které celou zimu ležely na dně šatníku. Zároveň je to také čas na nákupy, protože letní období vybízí k analýze šatníku a samozřejmě k doplnění případných mezer v něm. V našem obchodě nabízíme široký výběr pánských triček na léto za mimořádně atraktivní ceny. Mohou se rozhodnout pro:

  • základní košile - jedná se o nejoblíbenější typ košile na léto. Jsou klasické a lze je stylizovat mnoha způsoby. Muži mohou zvolit klasiku, tedy základní tričko v černé barvě, ale mohou se také trochu odvázat a vybrat si pánské tričko Bacis v neonově zelené barvě. Tato trička se hodí ke všem druhům šortek a budete se v nich cítit svěže a výjimečně.
  • pánská trička s potiskem - také skvělá volba pro letní sezónu. Podívejte se na tričko "TIRA", které je k dispozici v různých barevných variantách. Díky němu budou moci muži svým stylingem vyjádřit letní atmosféru, při které se vám bude chtít odpočívat a jen tak relaxovat.
Pánské tričko s potiskem TIRA červené
  • M
    Doprava k Vám domů:
    Externí sklad (28 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů
  • L
    Doprava k Vám domů:
    Externí sklad (36 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů
  • XL
    Doprava k Vám domů:
    Externí sklad (37 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů

    Podělte se s přáteli o inspiraci



    Podobné články z kategorií

    Elegantní dámské oblečení a účesy, tipy pro zvláštní příležitosti

    Elegantní dámské oblečení a účesy, tipy pro zvláštní příležitosti

    Elegance v dámském oblečení není jen způsob oblékání, ale také vyjádření osobnosti...
    22.5.2024
    Jak vytvořit jednobarevný outfit?

    Jak vytvořit jednobarevný outfit?

    Celkový vzhled neboli umění vytvářet jednobarevný vzhled je neobvyklý způsob, jak...
    18.5.2024
    Mom džíny - co to je a pro koho se hodí?

    Mom džíny - co to je a pro koho se hodí?

    Ženy milují džíny. A dobře padnoucí model je pohodlí, které se těžko popírá...
    7.5.2024
    Jaké boty nosit k širokým kalhotám?

    Jaké boty nosit k širokým kalhotám?

    Široké kalhoty, od elegantních modelů až po ležérní džíny, se staly nepostradatelnou součástí...
    27.4.2024
    Jaké jsou nejlepší dámské vesty?

    Jaké jsou nejlepší dámské vesty?

    Podzimní a jarní období je obdobím, které vyžaduje, abychom přizpůsobili svůj šatník...
    14.4.2024
    Jaké doplňky zvolit k černým šatům?

    Jaké doplňky zvolit k černým šatům?

    Černé šaty jsou ikonou stylu a nadčasovým symbolem elegance, který...
    8.4.2024